Totalentreprenad
vid takbyten

- Vi värnar om ditt hem

  070 - 28 26 103

Om oss

Engrens Tak och Byggservice är ett familjeägt företag från Söderhamn i Hälsingland som startades våren 2008. Från första dag har tanken med företaget varit att att du som kund bara ska behöva vända dig till ett företag när du ska byta tak. Vi tillhandahåller byggnadsställning, utför snickeriarbeten och målning, tillverkar själva alla plåtdetaljer i vår egen verkstad samt städar och fraktar bort rivningsmaterial.

Ofta kan man med enkla medel bevara ett hus och vi besöker alltid våra kunder för en besiktning av fastigheten innan vi lämnar en skriftlig offert, som vi står för. Våra anställda har många års erfarenhet av takbyten och har jobbat hos oss länge. Därför är våra arbetsmetoder inarbetade och effektiva. När du anlitar oss kan du lita på att jobbet blir gjort på bästa sätt utifrån förutsättningarna på just ditt hus.

när det passar dig

Att byta tak vintertid är en utmärkt möjlighet att förbereda din fastighet för vårsmältningen och samtidigt kunna njuta av ditt nya tak när det väl syns. Dessutom har vi tillgång till båt om sommaren och utför gärna takbyten på öar eller längs strandlinjen där framkomlighet med bil annars kan vara svår. 

 

Verkstad

Vi tillverkar alla våra plåt-detaljer i vår verkstad.

Se vår verkstad